CNV Projects werd opgericht door twee ondernemende, dynamische broers, vertrekkend vanuit hun ervaring in de droge afbouw.

CNV Projects werd opgericht door twee ondernemende, dynamische broers, vertrekkend vanuit hun ervaring in de droge afbouw. Ondertussen is het bedrijf gegroeid met het daarbij nodige personeel. Er zijn meerdere plaatsingsploegen met vakbekwame mensen. Zowel schrijnwerkers als gipskartonplaatsers maken deel uit van ons team.

 

Wij specialiseren ons in gipskartonwanden & -plafonds, systeemplafonds, houtskeletbouw, gevelbekleding en afwerking. Eveneens verzorgen wij de plaatsing van binnendeuren, schrijnwerk en de schilderklare afwerking van wanden en plafonds.
Van kleine tot grotere projecten, CNV Projects is voor u beschikbaar.
CNV Projects bezit het label van ‘Ik BEN mee!’. Dit betekent dat wij werken met ecologisch verantwoorde producten. Wij helpen dus mee met Bijna EnergieNeutraal bouwen. Daarnaast zijn wij lid van het gyproc Pro Team. Dit label wordt toegekend aan toonaangevende bedrijven waarin vakspecialisten uitsluitend werken met erkende kwaliteitsproducten. Ook het Rockpanel Masterlabel werd ons toegekend.

Ons bedrijf staat garant voor een vlotte en correcte afwerking. Wij zien het dan ook als onze taak om uw vertrouwen in ons te belonen!